Max Modic

 |  Mladina 43  |  Kultura  |  Plošča

Jeff Bridges: What a Little Bit of Love Can Do

2011, Blue Note/Dallas

+ + + +

Filmov s substanco se velika platna male Slovenije bojijo kot hudič križa in tako nas je zaobšla tudi izvrstna drama Crazy Heart, v kateri z oskarjem ozaljšani Jeff Bridges maestralno upodobi zapitega, zavoženega country pevca, resda fiktivnega Bada Blaka, ki pa tako ali tako predstavlja matrico bitja in žitja sleherne odslužene ali zavržene pop zvezde v ZDA, pa i šire. Še boljši od filma je soundtrack, na katerem Bridges briljira tudi v glasbenem smislu, zato smo tale solo plošček (Jeffov drugi po spregledanem Be Here Soon), ki mu visoki producentski lesk udari zanesljivi T-Bone Burnett, nekako potihoma slutili. Country? Če poznim delom Johnnyja Casha, Merla Haggarda ali Neila Diamonda rečete country, potem da. Eno večjih presenečenj leta.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.