Grega Repovž

 |  Mladina 12  |  Politika

BrezUP

Zaradi napačnih potez, nastopaštva in neznanja obeh vlad, Pahorjeve in Janševe, je ta trenutek ogroženih več 10.000 delovnih mest. Ključna podjetja so pred zlomom. Vse je v rokah vlade Alenke Bratušek, časa pa izredno malo.

© Miha Fras

V Sloveniji je bila ta teden glavna velešampionka Tina Maze. Pa ne govorimo o medijih in javnosti. Bila je glavna skrb politike. Odhajajoči predsednik vlade Janez Janša je kot svoj osrednji dogodek tedna ovekovečil kosilo s Tino Maze in njeno ekipo, na primer. Predsednik republike Borut Pahor je obžaloval, ker je zaradi slovesnosti ob prevzemu pontifikata papeža Frančiška ni mogel sprejeti. Seveda je prav, da tudi politika takšni športnici izkaže, da jo ceni.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

Pisma bralcev

  • Gregor Golobič, Ljubljana

    BrezUp

    Odgovorni urednik g. Repovž je v članku z zgornjim naslovom zapisal nekaj trditev v zvezi s stranko Zares in t.i. Pahorjevo vlado, ki zaradi svoje nekorektnosti in protislovnosti terjajo odgovor. Ob strani puščam neresnično tezo, da podjetja niso bila deležna pomoči (vsem znana je npr. zgodba z Elanom ali Adrio in zapleti glede nedovoljene državne pomoči) - sploh kar zadeva ohranjanje delovnih mest, saj je bila... Več

  • Grega Repovž, Mladina

    BrezUp

    Spoštovani, Več

  • Herman Graber, Ljubljana

    BrezUp

    Na TVS 12. 3. je dr. Lahovnik spet in spet zagovarjal »umik države iz gospodarstva«. In se celo norčeval iz najbolj patriotske/domoljubne izjave g. Vebra, da gre v primeru zadnjih nameravanih razprodaj za veleizdajo. Ja, seveda za to gre, g. Lahovnik! Res ne vem, ali po 22 letih uničevanja slovenske industrije še vedno nismo dojeli, da gre poleg običajne lopovščine, pohlepa, nespametnosti vseh vrst itd. Več