MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

V SDS so sprejeli predlog Generala Krkovića, naj stranka pomaga Damjanu Damjanoviću z nadomestnim programom, če bodo fi lharmoniki predolgo stavkali. (za domoljubnega dirigenta mu bodo zagotovili mitjo ferenca, domoljubne pesmi bodo godli prifarski fantje, napovedovala bo domoljubna grozovita press)

Revežem se pod Cmerarjem obetajo sijajni časi. (takoj, ko bodo dosegli letni dohodek 70 tisoč evrov, jim bo znižal dohodninsko stopnjo press) Primc Teme bo po zmagi na volitvah ostro obračunal z izrojeno levico – retroaktivno bo prepovedal splave od leta 1991 do zmage. (dovolil bo le splave izrojenih levičark iz predhodnega obdobja izrojenosti press)

Patrioti v Šaleški dolini na čelu s Kontićem, Črnkovičem in Mehom so ob informaciji, da bo vojaški proračun narasel za pet odstotkov, odprli šampanjec. (konec bo suhih let brez provizij press)

Tomaž Perović je najresnejši kandidat za novega generalnega direktorja RTV Slovenija. (ima za nacionalno javno hišo najprepričljivejšo referenco – niti za planet tv ni bil dovolj dober in je dobil nogo press)

V pričakovanju pozitivne razsodbe v arbitraži o Piranskem zalivu je ministrica za obrambo TEŠ6 Andreja Katić zaukazala koncentracijo vseh pomorskih sil SLO na točki G. (oba gumenjaka sta že na poti, iz črne gore pa prihaja še okrepitev – gumijasta podmornica press)

© Tomaž Lavrič