MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Hrvati le hlinijo ogorčenje nad Junckerjevim bratenjem s slovenskimi vazali – v resnici si ga je zamislil hrvaški kult Zdrava atmosfera. (eno samo objemčkanje in poljubčkanje in nič več press)

Šef protikorupcijske komisije Boris Štefanec si je pustil rasti brke, da bi se vsaj približal videzu Pendrek ministrice. (sočasno je vložil tožbo zoper lastne starše, ki so zagrešili njegov videz press)

Skrajšanje čakalnih vrst v zdravstvu bo precej vplivalo na podaljšanje čakalnih vrst pri dobaviteljih mercedesov, audijev, porschejev. (kar je razžalostilo konrada koštruna, njegove sobrate in čebaškovo press)

Zmes brezkompromisnega judovsko-Arihovega PR-a je pri Cmerarju že obrodila prve sadove. (smc se je povzpela na peto mesto press)

Primc Teme je dobil pomembno podporo za svoj koncept KKK-družine v evropskem parlamentu. (tudi poljski poslanec janusz korwinmikke je z definicijo žensk kot šibkejših, manjših in neumnejših krenil v boj za osvoboditev žensk iz pekla emancipacije press)

Najlepši štirioglatoglavi Slovenec Franc Matoz bo zapustil Obalo, takoj ko proda pravočasno kupljeno parcelo na Markovcu, kjer bo občina postavila žičnico. (čaka ga sedež državnega tožilca v noriškem kraljestvu press)