MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Kebrov Rdeči križ je v sodelovanju s Karitas začel zbirati sredstva za obleke pripadnikov Slovenske vojske. (le tako se bomo prek trumpa priljubili melaniji in barbiki iztržili foto termin press)

Po uspešni sanaciji SDH, Cimosa in Hita se je Bademaister Počivalšek odločil pomagati tudi Agrokorju. (premišljuje le še o tem, ali naj mu za šefa pošlje bavčaritateja ali lovšina, znanega strokovnjaka za odnose z rusi press)

Barbika se je odločil pomagati Cmerarju pri izboljšanju imidža zdravstvene reforme. (v avdienco je sprejel tv-gorskega zdravnika press)

Rotnikova mama ne more verjeti, da so na svetu še taki naivneži, kot so Rop, Cvikl, Vlačič, Bohinc in tovariši. (za le piškavih 35 tisoč € po glavi so ustanovili podružnico teš 6 – inštitut za sodobni trajnostni razvoj press)

Tonko in Tanko sta se po temeljitem premisleku odločila, kako se bosta odslej vozila skozi predor Markovec. (tonko bo, preden bosta vstopila vanj, odlepil vinjeto, tanko jo bo ob izstopu prilepil nazaj press)

Zaprtje obalne ceste je Cmerarjev simbolni začetek zapiranja istrske begunske poti. (žica že prihaja iz madžarske, brez javnega naročila press)