Uredništvo

 |  Kultura

Na tednu mode v Ljubljani tudi Simonetta Gianfelici

Doslej največje število modnih oblikovalcev 

Mercedes Benz Fashion Week bo tokrat potekal v Marmorni dvorani na Gospodarskem razstavišču med 4. in 6. aprilom. Sodelovalo bo doslej največje število modnih oblikovalcev. V Ljubljano premierno prihaja tudi Simonetta Gianfelici, ki je po svetu poznana predvsem kot muza fotografa Helmuta Newtona, tokrat pa na MBFWLJ prihaja kot priznana modna skavtinja.

Na veliki modni reviji se bo občinstvu predstavila tudi prejemnica lanskoletne strokovne nagrade Mercedes-Benz Fashion Award Julija Kaja Hrovat.

Ustvarjalna ekipa programskega in umetniškega direktorja Saša Radoviča je v okviru spremljevalnega programa pripravila dve vsebinsko razgibani in zelo aktualni okrogli mizi. Na prvi bodo uredniki največjih evropskih specializiranih modnih medijev delili svoje novinarske izkušnje, temu bo sledil pogovor z osrednjo visoko gostjo tokratne edicije MBFWLJ Simonetto Gianfelici.

Gostja MBFWLJ Simonetta Gianfelici na naslovnici revije Avantgarde

Gostja MBFWLJ Simonetta Gianfelici na naslovnici revije Avantgarde
© Avantgarde

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.