MLADINA Trgovina

Petra Tihole

14. 7. 2017  |  Mladina 28  |  Kultura  |  Dogodki

Klasika, pop in elektronika

John Malkovich + Solisti Aquilani & Terry & poletna sezona K4

V četrtek, 20. 7., bo v ljubljanskem Grand hotelu Union nastopil italijanski komorni orkester Solisti Aquilani. Zelo poseben bo drugi del večera, ko se bo zasedbi pridružil sam John Malkovich, znani ameriški igralec, ki bo ob Šnitkejevem Koncertu interpretiral del romana Grobovi in junaki Ernesta Sabata. Že ta petek, 14. 7., pa lahko skočite v Gala halo na ljubljanski Metelkovi, kjer bodo gostili bend Terry z melbournske neodvisne scene. Ljubitelji elektronike lahko isti večer obiščete klub K4, ki je tokrat prvič odprt tudi čez poletje, in sicer ob sredah, petkih in sobotah. Ta petek bodo za plesišče skrbeli Zergon, Marta in Roli, v soboto, 15. 7., pa Den7el in Elovetric.

Kupite dostop do Mladina.si, ki stane enako kot izvod tiskane izdaje Mladine. Za 3,50 EUR dobite dostop do aktualne številke in celotnega arhiva za naslednjih sedem dni. Z dolgoročno naročnino prihranite do 25 odstotkov!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.