MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Ker v slovenski košarki kraljujejo trenirkarji, so se v SDS odločili narediti vse, da čim bolj odvrnejo pozornost javnosti od finalne tekme. (na prvi program nacionalke jim je ljerka v času prenosa plasirala možino in boštjana m. zupančiča press)

Na tekmo v Carigrad je iz Ljubljane odletelo kar 11 plačljivih letal in brezplačnik falcon. (za cmerarje, kahle in brenčičke press)

Avtor slavne teorije, da bo Slovenija natanko leta 2000 vstopila v leto 2000, Emil Milan Marija Pintar, sedaj borec za in proti drugemu tiru, že vozi po obeh tirih. (civilnodružbenem in vladnem press)

Predvolilne dejavnosti je Angelca Likovič začela v hramu Primca Teme na Turjaku. (osebje je poučila, da je goltanje zločin nad zločini press)

Predsedniška kandidatka s podporo Noriškega kraljestva Romana Tomc se bo držala pravila učinkovitega političnega nastopanja, po katerem ne smeš nikoli povedati vsega, kar veš. (prekratko bi trajalo press)

Bademaister Počivalšek je presekal spor med generalštabom in ministrico za obrambo TEŠ 6 Andrejo Katić pri nabavi osemkolesnikov. (kupili bomo le štirikolesnike in jih lakirali v magni press)