MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Pri prekopavanju Gosposvetske ceste v Ljubljani so arheologi ob pomoči Jožeta Dežmana našli trdne dokaze, da je bilo prav na tem območju še pred Emono središče Noriškega kraljestva. (vseh sedem okostnjakov je na las podobnih skeletu pradeda generala glanzkopfa press)

Angelca Likovič bi zagotovo zmagala na predsedniških volitvah, če … (komunajzarji ne bi izpeljali povojnih pobojev in ne bi uzakonili milijonskih pobojev nerojenih otrok press)

V pričakovanju negativnih sodb o odškodninah v primeru Patria je ustavno sodišče že začelo postopek za uveljavitev pravičnih zahtev patriotov. (v paketu pa bo odškodnino avansiralo še bavčaritateju press)

Barbika si ne jemlje k srcu napadov Generala Glanzkopfa in skupine rdečih doktorjev znanosti. (dobil je pismo nesebične podpore iz argentine press)

Primc Teme, Boštjan M. Zupančič in Angelca Likovič so prek Francisca Y Rodeta papežu poslali predlog 11. božje zapovedi. (ne jemlji v usta spermijev bližnjega zaman press)

V priprave na srečanje Eve Irgl Braun s Kurzem se je vključil tudi dvorni frizer SMC Mič. (prebarvala se bo v blondinko, da je kurz ne zamenja za begunko press)