MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Barbiki se ni bilo treba dolgo kujati, ker mu je general Glanzkopf odrekel odlikovanje reda belega panterja. (češki zeman mu je podelil bratski red belega leva press)

Vsi strici in avstrici iz ozadja so pred drugim krogom zapustili Barbiko: Bonsai, Glanzkopf, Strache, Hofer … (ostane mu upanje, da ga bo podprl šiško press)

Nič ne de, če po naslednjih volitvah SDS ne bo mogla z nikomer v Sloveniji sestaviti koalicije, je dejala Eva Irgl Braun. (zadovoljna bi bila tudi s koalicijo s kurzem press)

Izbrisani člani SDS, ki jih ne bo na listah za naslednje volitve – Hvalica, Brejc, Jambrek, Senator, Pukšič Poni, Dimsi Rupsi, Tanko, Petan, Grimsi itd. – so hvaležni Generalu Glanzkopfu za mehko odstranitev. (brez strupa, zahrbtnih bakterij, milostnih srčnih infarktov, utopitev v straniščnih školjkah, celo družine so preživele press)

Na predlog Anžeta Logarja in svetniške skupine SDS je ljubljanski mestni svet uvrstil na dnevni red točko o preimenovanju Džamijske ulice. (v farmacevtsko press)

Upor na Dobu zaradi nezadostne ponudbe televizijskih programov je bil upravičen. (še celo bavčaritateju je presedlo, da je moral na vseh dvanajstih kanalih gledati program nove 24tv press)