MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

V Noriškem kraljestvu so razpisali tiralico za Cekuto, ki skuša dobiti politični azil v Bosni. (kraljeviču dolguje več kot polovico provizije od patrie press)

Različne dele sveta so v nedeljo zadele različne katastrofe. (irak in iran je razdejal potres, sloveniji pa se je ponovno zgodil barbika press)

Potem ko je Luda a Mila, borka za domobrance in »tudi slovensko vojsko«, v drugem krogu podprla Barbiko, bo ta zdaj kot novopečeni predsednik uravnovesil svojo spravno politiko. (generala rupnika v grobnico herojev, komandanta staneta v hudo jamo press)

Barbikine zmage se je nepopisno razveselil šaleški lobi, radosten je bil tudi protikoruptivni Štefanec. (bavčaritate že pakira kovčke, ker se mu v kratkem obeta pomilostitev press)

Magna že nagrajuje: minister Bademaister Počivalšek je šel na zaslužene počitnice v Kanado. (med poletom je imel postanek na rajskih otokih press)

Primc Teme je v spremstvu zajčic Metke Zevnik in Angelce Liković obiskal Poljsko. (tamkajšnja kleronacionalistična vlada je takoj nato začela akcijo »naj se množijo kot zajci« press)