MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Kahel Ehjavec želi postati resen kandidat za Nobelovo nagrado za mir. (pod krim bo pripeljal krimske tatare, vprašanje jeruzalema pa bo rešil tako, da bo prleški jeruzalem dal palestincem za prestolnico press)

Težke in odgovorne so Barbikine decembrske državniške naloge. (sprejel je miklavža, bo tudi božička in oba jelena, ob dnevu samostojnosti pa še obe zajčici s turjaka press)

Sanader kljub grožnjam in mučenju Plenkoviću ni hotel izdati številke mobilnega telefona za dogovarjanje o incidentih v Piranskem zalivu. (osebno mu jo je prinesel kar njegov partner, domobranski general glanzkopf press)

Pendrek ministrica je pripravljena popustiti in preklicati Ahmadov izgon. (njen pogoj je, da gre sirec v brazilijo na strokovno izpopolnjevanje za potrebe njene brazilske depilacije press)

Vzpon Marjana Šarca na račun SMC je dokaj slab obet za Slovenijo, saj bi ta lahko ostala brez najboljših kadrov – frizerja Miča in Bademaistra Počivalška. (pa tudi brez vrhunskih svetovalnih storitev rokometnega kluba celje press)

Dimsi-Rupsi je s svojo Listo 88 obsojen na veličastno zmago na volitvah 2018. (lahko pa se zaplete, če je ni poimenoval po 88 drevesih za tovariša tita, ampak po osmi črki nemške abecede – heil hitler press)