MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Nedeljski žvižgi v Dražgošah so Barbiko še bolj utrdili v prepričanju, da hodi po pravi poti. (pri šentjoštu, v hudi jami, teharjah … so veliko prijaznejši do njega press)

Na Pediatrični kliniki polagajo vse upe v novega odgovornega urednika na nacionalki Vanjo Vardjana. (če vsaj za tri mesece z zaslonov umakne grozovito pesek, lahko prepreči epidemijo ošpic press)

General Glanzkopf bo z lahkoto prebolel politično sramoto in morebitno denarno kazen zaradi finančnega mešetarjenja. (zato pa je duševna bolečina, ker je moral đuđićevi vrniti lastni denar, tako huda, da se je menda oglasil v polju press)

Dokazi, da se Rusi vmešavajo v slovenske volitve, so veliko trdnejši kot pri izvolitvi Donalda Trumpa. (finančne vezi generala glanzkopfa z republiko srbsko so bile vzpostavljene prek ruske banke press)

Papež Frančišek je Slovenski škofovski konferenci sporočil, da bi lahko pogojno podprl zahtevo slovenske RKC po vrnitvi delov Triglavskega narodnega parka. (pogoj je, da se njeni predstavniki pri slapu savica ponovno krstijo in se tako odpovedo hudiču press)

Noriško kraljestvo dvomi, da je esdeesovsko filozofiranje in protidržavno komentiranje na TV Nova24 Bernarda Brščiča pristno, saj prejema plačo od enega stebrov komunizma, državne družbe ELES. (lenin: komunizem = oblast sovjetov + elektrifikacija press)