MLADINA Trgovina

Izak Košir

9. 3. 2018  |  Mladina 10  |  Kultura  |  Dogodki

Rock vs. elektro

Od starih mačkov do novih upov

Če ste za večje, bolj nostalgične koncerte, lahko že v petek, 9. marca, na dan izida tokratne številke Mladine, v ljubljanski Dvorani Stožice prisluhnete eni najbolj prepoznavnih jugoslovanskih skupin, zasedbi Bijelo dugme. Za kaj mladostnejšega se boste morali odpraviti do Kina Šiška, kjer bo polfinalna Špil liga postregla s svežimi bendi (Garlik, Lumberjack, Fat Pigeon), tivolski F Club pa bo na svojem zadnjem večeru ponudil nizozemski elektro dvojec Anotr. A ne bo se dogajalo zgolj ta petek, temveč tudi prihodnji četrtek in petek (15. in 16. marca), ko bosta Klub K4 in Kino Šiška gostila 9. festival Tresk oziroma »obračun glasbe in založništva« z bogatim klubskim programom; nastopili bodo denimo Grupa 92, Buraza, Container Doxa, .čunfa in Spejs kolektiv.

Kupite dostop do Mladina.si, ki stane enako kot izvod tiskane izdaje Mladine. Za 3,50 EUR dobite dostop do aktualne številke in celotnega arhiva za naslednjih sedem dni. Z dolgoročno naročnino prihranite do 25 odstotkov!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.