Izak Košir

 |  Mladina 13  |  Kultura  |  Dogodki

6, Nova pošta, Ljubljana

31/03 ob 20. uri (premiera)

© Matej Povše

Se še spomnite odmevne medijske zgodbe izpred dveh let? Ravnateljico dijaškega doma Kranj sta 19. februarja 2016 nenapovedano obiskala podžupan in vodja službe za zaščito Mestne občine Kranj. Slišati je bilo vprašanje, kako bomo to preprečili. Preprečili kaj? To, da bi v dijaški dom prišli mladi begunci, ali to, da bi bili starši dijakov proti? Gledališka predstava 6, ki jo bodo uprizorili v Novi pošti, ta hip najbolj politični in aktivistični gledališki hiši pri nas, govori o tem, da je bilo tisti dan »šest otrok preveč«. V predstavi enega najvidnejših režiserjev mlajše generacije Žige Divjaka igrajo Iztok Drabik Jug, Alja Kapun, Katarina Stegnar, Vito Weis in Gregor Zorc. Ponovitve: 4., 7., 10. 18. in 19. aprila.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.