20. 4. 2012 | Mladina 16 | Konzum
V trendu
Dada pop-up, Ljubljana
Losos na meniju
Pop-up restavracija Dada
Zavod za sodobno gastronomijo Heda
Tel.: 030 267 867
www.dadapopup.si
Ponovitve prve prave slovenske pop-up večerje sledijo še v torek, sredo in četrtek. Počekirajte proste kapacitete!
Fino:
koncept, organizacija in izbira kuharja in vinarja
Ne tako fino:
porodni krči, predvsem (pre)dolgo ogrevanje strežnega osebja na delovno temperaturo
Petrihtna seansa s pozdravnim džintonikom v posebej za to priložnost aranžirani opuščeni mizarski delavnici je ovrednotena na 45 evrov.
Pop-up, ad hoc postavljene, kakšen teden delujoče sad-je-ima-sad-je-nema restavracije, se že nekaj let kar fino obnesejo na daljnem zahodu, kjer znani, predvsem pa prodirajoči chefi radi zavzamejo kakšno devastirano industrijsko halo in v njej – dodatno opremljeni z avro misterioznosti in ekskluzivnosti – skušajo s svojimi gastrokreacijami v nekaj dneh zaharati po poznavalski trendsetterski sceni.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?