11. 5. 2012 | Mladina 19 | Konzum
Naj firma dela!
Gostilna dela, Ljubljana
Svinjski džojnt
Gostilna dela
Poljanska 7, Ljubljana
Tel.: 051 491 491
www.facebook.com/gostilnadela
Gostilna dela dela ob delavnikih, začne ob sedmih zjutraj z zajtrki, rogljički in mafini, konča pa ob šestih popoldne.
Fino:
zamisel, oprema, ponudba
price performance
Ne tako fino:
zelenjavni curry
V Ljubljani boste za manj kot šest evrov (5,80, če smo natančni) težko našli tako izvirna, raznolika, frišna in dobro pripravljena kosila.
Naslov zapisa o poljanski oštarijici je tudi naslov komada z Ali Enove plošče Smetana za frende. Namenoma, seveda. In to zato, ker je Gostilna dela en tak pogonček za frende – torej prostor, v katerega greš poždet s prijateljskimi nameni, saj se za zgodbo, ki se skriva za prijetno, urbano-domačno opremljeno jedilnico-kuhinjo, kakšno drugačno razpoloženje niti ne bi spodobilo. Praktično poklicno usposabljanje težko zaposljive mladeži, ki se ga gredo v Gostilni dela, je pač praksa, ki ji velja zaploskati, a Konzumov tim je vseeno zanimalo predvsem, kaj po vseh dobrih namenih pristane na krožnikih.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?