7. 9. 2012 | Mladina 36 | Konzum
Mali princ
Hotel Vander, Ljubljana
Tatarski
Hotel Vander
Krojaška ulica 6–8, Ljubljana
Tel.: 01 200 9000
www.vanderhotel.com
Vandrovci na Krojaški kuhajo od ponedeljka do sobote: kosila od 12.00 do 15.30, a la carte večerje pa od 19.00 do 23.00.
Fino:
zatvistan idrijski žlikrof
nektarina z gosjimi jetri
koncept različnih menijev za kosilo in večerjo
Ne tako fino:
če kje, je prostor za izboljšave pri sladicah
Zaporedje hladna-topla-glavna-sladka iz menija izbranih jedi stane všečnih 40 evrov.
Pisarijo o kuhariji frišno odprtega staroljubljanskega dizajn hotela Vander sicer začenjam z zdrajsano saintexupéryjevsko ugotovitvijo o očem skritem bistvu, toda nikakor ne zato, ker bi tam poveljujoči, v Sloveniji še od kratke, a impresivne epizode v a la carte restavraciji hotela Mons čislani chef Benjamin Leonay svoje mojstrarije skrival v kakšne škatlice. Gre bolj za lokacijsko ugotovitev, saj je restavracija ravno toliko odmaknjena od glavne plažne promenade, da vanjo ne stopiš zato, ker bi jo opazil, ampak zato, ker veš, da je tam.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?