27. 9. 2013 | Mladina 39 | Konzum
Vzdrževanje forme
Pri Danilu, Reteče
Ravioli
Gostilna Pri Danilu
Reteče 48
Tel.: 04 5153 444
www.pridanilu.com
Pri Danilu začnejo kuhati in odpirati steklenice ob 12. uri, od srede do sobote nato obratujejo do 22., počitek pa se začne ob nedeljah ob 16. uri in traja še v ponedeljek in torek.
Fino:
goveja juha z mletimi zelišči
timijanov brioš z moussom iz gosjih jeter
danilo corretto
Ne tako fino:
manjkajoči vau! pri glavnih jedeh
Danilovo degustacijsko pot, ki obsega pet polnih hodov in pet drobnih razvedrilc, lahko prehodite za 45 evrov.
Kakorkoli že smo pri Konzumu odprti in dojemljivi za novotarijske gostinske pogruntavščine, je tudi res, da v naši organizaciji veliko težo pripisujemo ugotovitvam Konzumovega inšpektorata za nadzor kakovostne kontinuitete. Iz njegovega zadnjega zapisnika je moč sklepati, da se Čarmanova rodbina v Retečah dobro drži celo v teh, za vrhunske gostinske pogone brez dvoma zelo zoprnuhastih časih ter da vztraja pri svoji z zmerno uporabo trendovskih prijemov lepo nabildani lokalno in sezonsko navdahnjeni kuhariji, ki jo zna pospremiti tudi s pravo izbiro napitkov iz bogato založene kleti.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?