8. 8. 2014 | Mladina 32 | Konzum
Vaje v slogu
Zobec, Boljunec
pod soljo in hrenom
Agriturizem Zobec
Boljunec/Bagnoli della Rosandra 244 (Italija)
Tel.: +39 040 832 50 63
www.zobec.it
Ker so mize postavljene predvsem okoli hiše, lahko Zobčeve losose zobate od začetka maja do konca septembra vsak petek, soboto in nedeljo od 17. do 23. ure. Rezerviraj!
Fino:
lososov pate, gratinirani losos, sladice
Ne tako fino:
marinirani losos
Za kompletno večerjo z lososom na šest načinov, sladico in obema sortama piva je Konzumov proračun Zobčevim plačal 25 evrov na osebo.
V Konzumovem direktoratu za mednarodne aktivnosti že dolgo ni bilo tako veselo kot tisti dan, ko je pri načrtovanju poletnih prehransko-inšpektorskih migracij padla zanimiva odločitev, da se elitni izvidniški vod čim prej pošlje na italijansko ozemlje, kjer slovenska familija goji in kuha kanadske in norveške losose. Huh, saj to se skorajda sliši kot kakšno zasedanje Združenih narodov.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?