Prvi kolokvij
Sedem, Maribor
Goveja juha
Restavracija Sedem
(Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem)
Cafova 7, Maribor
Tel.: 02 621 14 12
Restavracija od ponedeljka do srede obratuje od 11. do 17., od četrtka do sobote, ko hitra kosila nadgrajujejo še z resnejšimi večerjami, pa do 23. ure.
Ambient:
sodoben, svetel, zračen, s fascinantno velikim oknom, skozi katero lahko študentom kukate pod prste; muzika je nevsiljivo v ozadju
Napitki:
dovolj reprezentativna seznamček piv in vinska karta, cene so prijazne, pribitki skorajda simbolični
Dostopnost:
parkirajte čim bližje na ulici, potem pa težav ni več, niti za gibalno ovirane goste ne
Fino:
sodobna, tehnično zanimiva kuharija
hrustljava svinjska potrebušina
ragu maslene buče z agrumi
Ne tako fino:
ocvrti krompir
kakšen predivje/prekompleksno zasnovan krožnik
Najdražja predjed večerne a la carte ponudbe stane 8,2 evra, najdražja glavna jed pa 13,2 evra. Kaj še čakate?
»Učiti se, učiti se in še enkrat učiti se. Le kdor se uči, bo kaj znal, in le kdor kaj zna, bo lahko koristil domovini,« je ondan na plenarnem zasedanju upravnega odbora Konzumovega sklada Titejev citat z naslovnice osnovnošolskega izkaza o uspehu in vedenju jel recitirati odgovorni za interno izobraževanje izvidniških posadk. Na uho mu je namreč prišla informacija, da se je mariborska Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem (če ne zaradi drugega, šolo cenimo zato, ker je izobrazila Boruta Jovana) opremila z novimi state-of-the-art prostori, v katerih poleg hotelske sobe in wellnessa v pritličju obratujeta tudi čisto pravi, javnosti namenjeni kavarna in restavracija.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?