|  Družba

»Jasno je, da ne moreš slaviti, ko izgubiš tekmo«

KOMENTAR DNEVA

"Jasno je, da ne moreš slaviti, ko izgubiš tekmo. Po drugi strani pa je grenkoba prežeta s toliko sladkega, dobrega. Upam, da bo ta turnir pomenil neko iztočnico za slovenski nogomet v prihodnosti. Kar nekaj sem vam natrosil skozi ta mesec. Veliko stvari se je uresničilo. Če bi rekel, da sem ponosen na fante, bi se ponavljal."

"Nismo idealni, tudi jaz nisem. Vidim pa še možnosti za napredek pri igralcih. Vsaka sekunda izkušenj, ki so jo odigrali na turnirju, bo prišla prav. Prepričan pa sem, da lahko igramo boljši nogomet, boriti pa se ne moremo bolj, tu so fantje šli čez svoje meje."

(Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na novinarski konferenci po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega. Nocoj bodo v Ljubljani za slovensko reprezentanco priredili sprejem; via STA)

xx

Spremljanje tekme osmine finala evropskega nogometnega prvenstva med Slovenijo in Portugalsko na Pogačarjevem trgu v Ljubljani
© Borut Krajnc

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.