30. 9. 2011 | Mladina 39 | Kultura | Hudo
Zajtrk prvčkov
Kifeljček z zaseko
© Saša Eržen
Kifeljček z zaseko, ki ga ponujajo v pekarni v pasaži ljubljanskega nebotičnika, je fantastična domača pogruntavščina in slastna alternativa drobnemu pekovskemu pecivu, ki je večinoma povsod enakega brezokusa, ne glede na sestavine. Zaseka, ta tradicionalna slovenska zabela oziroma namaz, pa bo sicer umanjkala na tako imenovanem tradicionalnem slovenskem zajtrku, ki ga bodo v vrtcih in osnovnih šolah prvič organizirano zaužili 18. novembra.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?
Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.