Uredništvo

 |  Družba

»Časa in prostora za paniko preprosto ni, ohranite le zdravo pamet«

IZJAVA DNEVA

"Zdaj ni čas, da ostanemo nebogljeni doma. Končno lahko odidete v naravo, na zrak, ampak ne v prvi park v mestu. Pojdite v naravo, nekam, kjer se lahko nadihate svežega zraka. Ostanite zunaj ves božji dan, vmes pa naj vas zebe, naj vam je vroče, bodite veliko na soncu, bodite umazani od zemlje, igrajte se z otroki do onemoglosti in na koncu dneva odprite oči. Verjamem, da boste spoznali, da nam je prav hudičevo lepo, pa tako malo potrebujemo."

"Nič ni bolj pomembno od vašega in našega skupnega zdravja. Če bo vsak poskrbel zase z upoštevanjem ukrepov, bomo lahko skupaj poskrbeli tudi za druge. Časa in prostora za paniko preprosto ni, ohranite le zdravo pamet!"

(Brane T. Červek, eden najbolj izurjenih inštruktorjev preživetja v divjini na svetu, ki ga boste lahko spremljali tudi v oddaji Preživetje v divjini; izjava za SIOL NET. Prva epizoda pa bo na sporedu že v torek, 17. marca ob 21.00 na Planetu.)

© YouTube

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.