Uredništvo

 |  Politika

Izšla je nova Mladina: KJE SE NAM JE ZALOMILO?

MLADINA 46 2020

Izšla je nova Mladina! Naslovnico je oblikoval Damjan Ilić, fotografija pa je iz predvolilnega oglasa stranke SDS na zadnjih volitvah leta 2018. Kje se nam je zalomilo, sprašujemo tokrat. Pomemben razlog za razrast okužb je vladno neizdajanje karantenskih odločb oktobra. O tem piše Jure Trampuš v naslovni temi v letošnji že 46. številki. Več v vašem najljubšem tedniku, ki je že na voljo pri prodajalcih časopisov in na naši spletni strani. #Mladina46 

Med drugim boste med vsebinami našli tudi intervju z Jožetom P. Damijanom, ki je spregovoril o tem, koliko glasov že imajo v parlamentu za oblikovanje nove koalicije. Peter Petrovčič piše o četrtkovih protestih in problematizira, zakaj so bili tokrat nasilni (Kdo so protestniki, ki so zasedli center Ljubljane pretekli četrtek? Zakaj so protestirali? Zakaj je vlada želela prikazati, da gre za nasilje, za katerim stojijo petkovi protestniki, mediji in opozicija?), Staš Zgonik o vlogi šol med epidemijo, Marcel Štefančič, jr. pa o tem, zakaj Janša ne prizna Trumpovega poraza. In še mnogo več zanimivega in poglobljenega branja! 

CELOTNA ŠTEVILKA je na voljo na tem spletnem naslovu >> 

(NAROČNINA) Mladino dostavimo tudi na dom! Več informacij o naročnini na Mladino na tej spletni povezavi >>

Lahko nam tudi pišete na e-naslov narocnine@mladina.si ali na poštni naslov Mladina, Dunajska 51, Ljubljana.

Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 01 230 65 30.

Naročniki prejmejo svoj izvod Mladine ob petkih zjutraj!

MLADINA 46 2020

MLADINA 46 2020
© Damjan Ilić / Mladina

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.