Kruh moj vsakdanji
Nova knjiga o kruhu, ki se ob izjemni vsebini lahko pohvali tudi z naslovom najlepše slovenske knjige leta 2014
Ekipa knjige Kruh moj vsakdanji: oblikovalec Jan Jagodič in pisec Klemen Košir s sveže pečenim kruhom
© Borut Krajnc
Ljubljančan Klemen Košir je ena tistih ustvarjalnih duš, ki vse počnejo s srcem. Po izobrazbi je ekonomist, a zadnje desetletje se osredotoča na kulturo prehranjevanja. Je ponosen kuharski samouk in kulinarični raziskovalec, ki se s hrano ukvarja na vse mogoče načine. Je tudi ustanovitelj založbe Naturšček, ki je pred kratkim praznovala prvo triletko. V tem času je o hrani demonstrativno nehal pisati za medije in presenetil s kar tremi kuharskimi knjigami, ki so vse po vrsti presežki. So kulinarično mamljive, oblikovno pa prava paša za oči, to dokazujejo tudi številne nagrade.
Zakup člankov
Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?
Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.