MLADINA Trgovina

17. 3. 2017  |  Mladina 11  |  Pisma bralcev

Prednostni umetniki

Vprašanje mag. Mateji Demšič, vodji Oddelka za kulturo MU MOL Spoštovani, ker v svojem odgovoru na pisanje Mladininega novinarja Izaka Koširja, omenjate javni interes in seveda se na to sklicujemo tudi podpisniki tega pisma, vas sprašujemo oziroma prosimo, da v dobrobit transparentnosti tega postopka (kot tudi vseh bodočih postopkov) pojasnite, razložite kriterije in posledično točkovalnik (zbir točk), ki je botroval rezultatu o izboru umetnika za atelje na Svetčevi in o katerem piše novinar v svojem članku.

Hvala za odgovor.

— Jože Barši, Žiga Kariž, Ksenija Čerče, Tomo Stanič, Meta Grgurevič, Uršula Berlot, Arjan Pregl, Nika Autor, Borut Kržišnik, Bojan Salaj, Matej Stupica, Zmago Lenardič, Apolonija Šušteršič, Sergej Kapus, Zoran Srdić Janežič, Marko Jenko, Franc Purg, Kaja Kraner, Tomaž Furlan, Jaka Železnikar, Sinja Ožbolt, Petra Županič, Maja Hodošček, Sašo Sedlaček, Jaša Mrevlje-Pollak, Borut Vogelnik

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.