MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Hrvatje so se močno ušteli, ko so računali, da jih bo Trump rešil pred arbitražo. (načrtuje nemoten prihod v sevnico na letalonosilki press)

Zgodovinarji SDS se množijo kot gobe po dežju: poleg »brata Hrvata« Ljeljaka in Omerze (oba smo vrnili Hrvatom) ter novokomponiranega Pezdirca se je mednje prebil še Tanko. (tonko je zanj padel pri jelenovem žlebu press)

Glede prihodnosti Mercatorja se je Bademaister Počivalšek odločil za premišljen in strokovno dognan postopek. (posvetoval se bo z vodstvom rokometnega kluba celje press)

Klena Cmerarjeva vlada se pri vprašanju Mercatorja, arbitraže, NLB … drži načela »svojega nočemo, tujega nimamo«. (mama zdenka, ki je sinu lepo povedala, da ni za politiko, se obrača v grobu press)

Luda a Mila si bo poleti »privoščila duhovno kopel«. Veselo bo čofotala v bazenu, polnem žegnane vode. (zagotovil ga bo zore iz skritih dobičkov zvonov na betnavi press)

V ISIS dokaj pozorno spremljajo razvoj dogodkov na hrvaško-slovenski meji. (pripravljeni so poslati modre čelade za pomiritev strasti press)