MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

General Glanzkopf je pripadnost udbomafi ji zdaj nadomestil s pripadnostjo orbanomafi ji. (sedež noriškega kraljestva bo iz nehvaležne slovenije preselil na blatno jezero press)

Viktor Orban se je obranil očitkov evropske komisije, češ da ustvarja medijsko enoumje. (od generala glanzkopfa je pridobil demokracijo press)

Ministrica za obrambo TEŠ6 Andreja Katić bo za nakup oklepnikov patria 2.0 oblikovala pravi dream team svetovalcev: Rotnik-Cekuta-Wolf. (obžaluje, da zavožna ni več med živimi press)

Ernest Petrić ima prav, ko trdi, da svojega mnenja ni »nikoli nikomur zaračunal«. (ko je bil ustavni sodnik, je vedno razsojal pro bono sds press)

Bademajster Počivalšek se pripravlja na novo službo v Kaliforniji. (ker bo gospa kelly izpolnjevala ambasadorske dolžnosti v sloveniji, bo tam prosto hotelirsko in kopališko mesto press)

Primcu Teme stvari uhajajo izpod nadzora: v stranki GOD so se pojavili prvi znaki razkola. (pol stranke želi za predsednika republike kandirati Boštjana M. Zupančiča, druga polovica se navdušuje nad Angelco Likovič. (če bi lahko kandidirala v paru, bi premagala vsaj murka press)