MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Generala Glanzkopfa je razžalostila objava rajskih dokumentov. (zastonj vse orožje, patrie, imosi, nkmb in sestrične – brezdušni novinarski oprode murgel so ga namenoma spregledali press)

Tudi Slovenska škofovska konferenca ne more skriti razočaranja nad objavo rajskih dokumentov. (kljub vsem zvonovom, krašovcem, blejskim otokom, y rodetovim goričanam in triglavskim narodnim parkom – je med svetovno elito davčnih utajevalcev niti ne omenjajo press)

Barbika se je, ko je zagledal rezultate ankete na Planet TV, miselno poistovetil s Churchillom. (»verjamem le statistiki, ki jo sam ponaredim« press)

Na nacionalni televiziji so po polomu v prvem krogu predsedniških volitev veliko previdnejši glede volilne napovedi za drugi krog. (objavili jo bodo v ponedeljek, 13. novembra press)

Poveljstvo Rdeče armade se je premislilo in se odpovedalo načrtom za ponovno zavzetje baltskih držav. (dobilo je satelitski posnetek do zob oborožene ministrice za obrambo teš 6 andreje katić, kako preži na litovski meji press)

Teološka fakulteta v skrbi za demografsko zdravje nacije v okviru semenišča odpira semensko katedro. (najresnejša kandidata za predstojnika sta boštjan m. zupančič in angelca likovič press)