Siniša Gačič

 |  Mladina 41  |  Politika

Nacionalisti med otroki

Ponovno srečanje vedno bolj aktivne domoljubne mladine

Zbor odraščajoče patriotske mladine, ki je prek Kulturnega društva Črni panter organizirana v projekt Tukaj je Slovenija (sobota, 30. september, pri Maistrovem spomeniku v Ljubljani)

Zbor odraščajoče patriotske mladine, ki je prek Kulturnega društva Črni panter organizirana v projekt Tukaj je Slovenija (sobota, 30. september, pri Maistrovem spomeniku v Ljubljani)
© Matej Leskovšek

"Novo šolsko leto je za osnovnošolce in dijake že v polnem teku, tudi študenti bodo počasi začeli z novim študijskim letom. Tako je napočil čas, da se po počitnicah, ki smo jih preživeli vsak po svoje, mladi slovenski domoljubi ponovno srečamo. Stari prijatelji bomo obujali spomine na pretekle uspehe in spoznali nove domoljube ter skupaj pripravili nove načrte za širjenje ljubezni do domovine, ponosa na svoj narod in resnične slovenske zgodovine med mladimi v prihodnje." Tako je pisalo v uvodu vabila na zadnjo akcijo odraščajoče patriotske mladine, ki je prek Kulturnega društva Črni panter organizirana v projekt Tukaj je Slovenija. Ker imajo skrajni ljubitelji domovine za seboj odmevne javne akcije, kot sta petdesetčlanska udeležba na državni žurki ob petnajsti obletnici osamosvojitve in bombardiranje ljubljanskih zidov z napisi Tukaj je Slovenija ter grafiti ponosnega karantanskega panterja, se je Mladina skušala udeležiti jesenskega srečanja nacionalistične mladine, ki je z javnim angažmajem in rednim srečevanjem na strani www.tu-je.si ena najdejavejših mladinskih (beri najstniških) politično angažiranih skupin pri nas.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: