Saša Eržen

 |  Mladina 33  |  Kultura  |  Hudo

Odveži me

Pentlja za telo

Avgust je nedvomno pravi čas, da ljudje začnejo razmišljati o božičnih darilih, so pomislili pri britanskem proizvajalcu spodnjega perila Bluebella in potrošnicam ponudili velikanske sijoče pentlje, v katere se lahko zavijejo in tako svoje najdražje obdarijo kar same s sabo. Darilna pentlja za telo, ki je sicer prek spleta pri raznih ponudnikih in v precej različicah – od cenenih poliestrskih do dražjih satenastih – na voljo že kakih pet let, pod žaromete vsakič pride prav nekaj mesecev pred božičem ter nato še enkrat pred valentinovim. Zanimivo, da vsi ponudniki na vseh fotografijah vanje zavijajo izključno gole ženske. Ker so vso svojo domišljijo očitno pokurili na imenih svojih bolj ali manj generičnih pentelj, kot so nagajivi vozel (naughty knot) in odvij me (unwrap me), se je treba pri izbiri barv zadovoljiti z belo, črno ali rdečo. Čeprav je videti, kot da je pentljo lahko nadeti, obstajajo slikovna navodila za njeno oblačenje oziroma zavezovanje, posameznih korakov pa je najmanj ducat. Za tiste, ki želijo dočakati božič pripravljene, je nemara res najboljše, da začnejo vaditi čim prej.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.