Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 46  |  Kultura  |  Film

Kapsule

/media/www/slike.old/mladina/slovidvdameriki_predsednik.jpg

 

Ameriški predsednik: Zdaj, ko Bush odhaja, si lahko še enkrat pogledate, kako lepo, romantično in šarmantno je bilo, ko je Ameriko vodil Michael Douglas.

Golo mesto
: Al Pacino je župan, ki skuša New York spremeniti v nove stare Atene, toda spremeni ga v novi stari Rim. Kul politični triler. Plus John Cusack.

Bojevnica: Prvi finski fu! Na Finskem in Kitajskem iščejo isti izgubljeni zaklad, tako da prekrižajo meče in srca. Po Kalevali, finskem eposu. Tommi Eronen.

Čez progo
: Starša v krizi srečata otroka v krizi. Zelo tiha, nevsiljiva drama, ki jo je posnela Alison Eastwood, Clintova hči. Kevin Bacon & Marcia Gay Harden.

Grda račka
- I. sezona: Nič, serija o neatraktivni punci s protezo in previsoko dioptrijo, ki tezgari pri classy modni reviji, je le odbitek Hudičevke v pradi.

Bullitt
: Če hočete videti klasični triler z burno dirko, potem si poglejte tale napeti, lucidni pasijon Steva McQueena, detektiva v pasti. Bomba! Letnik '68.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.